Sobre el Blog

Abans de començar a escriure em veig amb la necessitat d’explicar-vos algunes coses sobre el blog mateix. M’adono que segurament farà falta posar molt de context per a poder explicar una recerca que és molt específica. Així doncs, em plantejo fer dos nivells de posts, uns que expliquin directament la recerca que fem, i altres que posin les bases per a entendre aquesta recerca. Aquests segons, doncs, seran més bàsics i didàctics i procuraran explicar els coneixements previs necessaris per a entendre els altres.

Com que això no és un llibre de text, però, no tindran perquè seguir un ordre en especial, simplement procuraré fer-hi referència en posts posteriors per a poder-los relacionar millor.

A més d’aquests posts de continguts més divulgadors i potser fins i tot una mica acadèmics, vull fer-ne alguns de més culturals en relació amb llibres, jornades, pel·lícules o conferències que tinguin algun lligam amb la nostra recerca.

Aclariment posterior: Finalment he fet alguns posts que, malgrat ser sobre ciència, reflecteixen una opinió. És a dir, no expliquen o difonen termes o conceptes científics, o relacionats directament amb la recerca que fem al grup, sinó que expressen una opinió sobre aspectes de la ciència. Vull fer constar que en tots aquest casos l’opinió expressada és la meva personal, la de l’autora del Blog.