Comença 2019

Comença un nou any i us vull explicar que m’he aturat a reflexionar una mica sobre el Blog. Vull expressar que estic molt contenta amb el resultat que està tenint. De moment les crítiques que he rebut són bones. Crec que el fet d’entrellaçar posts està funcionant prou bé.  El Blog permet fer la lectura en ordre, o anar creuant els posts relacionats; i n’hi ha de moltes menes, més concrets i més extensos, de moment m’agrada així.

Només vull fer una puntualització: he aprofitat el nou any per afegir un paràgraf a l’explicació del Blog. Ho he fet perquè m’he adonat que he fet un parell de posts sobre temes relacionats amb la ciència però que expressen una opinió personal. Són opinions personals que encaixen amb el Blog, com per exemple el pot sobre la Ciència Lenta, o sobre la Ciència Oberta.

Vull seguir fent aquesta mena de posts, crec que són interessants per a tothom i poden generar debat, per aquest motiu he volgut puntualitzar molt bé que totes aquestes opinions són meves personals i no tenen perquè ser compartides per les altres persones del grup, que m’estan donant molt suport a l’hora de preparar els posts amb més dificultat científica.

Ben aviat tornaré a escriure, ja tinc 3 posts en preparació que aniré publicant durant les properes setmanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s